Yderzonen i Næstved kan stille følgende ressourcer til rådighed:

Lokaler
Inspirerende lokaler, der kan bruges til foredrag, workshops og udstilling. Lokalerne bliver sjældent brugt i weekenderne, så det er kun fint, hvis nogen kan bruge dem til noget fornuftigt, der altså har en eller anden form for relation til det, som centeret formidler. Rummet kan både bruges til store samlinger og flere mindre "arbejdspladser". I amfiteateret kan der være ca. 100 mennesker. Fint sted at holde foredrag, der er selvfølgelig en projektor. Udover det store rum, er der også syv mindre rum, der kan bruges til gruppearbejde. Se plantegning her: .

Udstilling
I det ene hjørne af lokalet er Yderzonens temahjørne. Det er i to etager og egner sig fortrinsvis til billeder og udstilling af mindre genstande. Men i rummet omkring temahjørnet er der god plads til at udstille større genstande. Kloden bliver rykket længere frem i rummet end det fremgår på tegningen, så der er ca. 150 m2 at udstille på.

Formidling
Hvis vi vælger at lave en event eller/og udstilling hos Yderzonen, vil de gerne hjælpe med at få budskabet ud i lokalområde via hjemmesider, skralderiet på Facebook, og den lokale presse.